پس از نوشتن پست هایم راجع به گرفتن پروژه از خارج از کشور افراد مختلفی با توانایی ها و پیش زمینه های مختلف با من تماس گرفتند و در باره این کار سوالات مختلفی از من پرسیدند. تصور می کنم که روی دو مطلب مهم کم تمرکز کرده و در باره آنها کم نوشته ام. به همین دلیل در این پست راجع به آن ها بیشتر می نویسم.

گرفتن پروژه از خارج از کشور نیاز به توانایی و صبر و . دارد ولی بزرگترین چالش آن در صورت نرفتن به کنفرانس در کشور های اروپاییو آمریکا، یافتن پروژه های مناسب است. این مساله از دو جهت سخت است. اولا بسیاری از سایت هایی که معمولا پروژه ها در آن ها قرار می گیرد، به ما اجازه کار نمی دهند و دوما خیلی از پروژه های این سایت ها با قیمت های بسیار ارزان و بدون صرفه هستند.

مشکل دیگر هم آن است که معمولا پروژه هایی که قیمت بهتری دارند، پروژه کامل نیستند و به یک یا چند شخص برای برخی کارهای خود نیاز دارند. البته در سایت هایی مثل upwork و freelancer گه گاه پروژه های خوب هم یافت می شود ولی اولا حد اقل من نتوانستم به عنوان یک ایرانی در آن ها فعالیت کنم و دوما این که تعداد پروژه های خوب در آن ها بسیار کم است. بسیاری از کارها توسط افراد غیر حرفه ای در این سایت ها قرار داده می شوند و شروع شدنش با شما و تمام شدنش با خداست و بسیاری دیگر قیمت های احمقانه ای دارند. مثلا درخواست ساخت بازی COD با زیر 5000 دلار!

هنگامی که می خواهید گرفتن کار از خارج را در لیست فعالیت های خود قرار دهید، دقت کنید که مهمترین چالش شما، نه ثبت شرکت در خارج یا مسایل قانونی و بلکه یافتن پروژه هایی است که اولا قیمتشان مناسب باشد و دوما حدود آن ها  تا حد خوبی مشخص است و با قیمت ثابت وارد پروژه ای با حجم نا مشخص نمی شوید.


مشخصات

آخرین جستجو ها